Docklek med Our Generation

När jag ser tillbaka på min egen barndom så var det nog dockleken som tog mest plats i min lek. Med mina dockor hittade jag en frizon där jag fick regissera utan att någon la sig i. Det var en befrielse att få försvinna in i den fantasifulla värld som mina dockor bjöd in mig till. Nu var ju dåtidens dockor inte i närheten av de som finns på marknaden idag. Och det är väl tur det, för då hade vi fått leva på blodpudding i vår familj;)
Jag känner mig lyckligt lottad att som Leksakstant få tillgång till alla dessa fantastiska dockor från Our Generation. Idag har jag lagt ännu en ny beställning för de är otroligt populära.
Vill passa på att presentera några nyheter som kommer inom kort.

Claire och Karmyn, nya dockor från Our generation
Claire och Karmyn, nya dockor från Our generation
Frisyrdocka och sminkdocka från Our Generation
Frisyrdocka och sminkdocka från Our Generation
Docka som älskar att baka, från Our Generation
Docka som älskar att baka, från Our Generation
Leksakshäst med lång man och docka från Our Generation
Leksakshäst med lång man och docka från Our Generation

Välkommen in till alla underbara dockor och leksakshästar från Our Generation

Kram från Leksakstanten

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.