Från leksaksaffär i Bromma till leksaker på nätet!

 

Docka och ridhäst från Our Generation
Docka och ridhäst från Our Generation

Det har snart gått ett år sedan jag flyttade leksaksaffären från Bromma till nätet. Jag skall erkänna att det är med blandade känslor då jag självklart saknar barnens tindrade ögon när de kom inspringandes i butiken för att köpa kalaspresenter och ibland något litet roligt till dem själva. Men efter 15 år med butik är det skönt att slippa vara bunden till öppettider 7 dagar i veckan, uppackning och skyltning på kvällar och nätter. Allt har sin tid och om någon tror att det går att sköta en nätbutik med vänster hand så har jag fått erfara motsatsen. Iallafall om du vill fortsätta ge dina kunder bästa tänkbara service och upplevelse när de handlar.

Glassbil
Glassbilen från Our Generation

Jag har just laddat upp alla nyheter från Our generation och denna glassbil är helt klart min favorit. Den innehåller 135 delar, mjukglass, strutglass, isglass, smoothies, lakritsglass, kringlor, sodavatten och mycket mycket mer.

Our generation är ett amerikanskt företag som har flickors lek i fokus men även flickors rätt till utbildning är en viktig del i deras arbete. Därför stödjer de ”Free The Children”

För varje docka, outfit eller accessoar som säljs går en del till ”Free The Children Power of a Girl Initiative” för att hjälpa flickor i utvecklingsländer att få en utbildning, ett viktigt verktyg i kampen mot fattigdom. Av alla miljoner barn som inte går i skolan är 70 % flickor, och att det finns så många flickor som inte kan gå i skolan, beror ofta på att någon skola inte finns tillgänglig, eller för att ansvaret att försörja familjen förhindrar det.
”Free The Children” är en fantastisk organisation som startade för 16 år sedan av den då 12-åriga Craig Kielburger. De har nu byggt mer än 650 skolor världen över som ger mer än 50 tusen barn chans till en utbildning. Organisation hjälper även till med att bygga och främja hållbara byar, genom sjukvård, vattenprogram och alternativa inkomstkällor för föräldrar som vill ge sina flickor möjligheten till att utbilda sig.

Glassbil_nyhet

Glassbil_2

Glassbil_3

Om du vill se alla produkter från Our generation så kan du göra det HÄR

Ha det allra bäst tills nästa gång//Kram från Leksakstanten:)