Miljö och socialt ansvar

Om allt ska vara billigt, hur påverkar det då miljön och människorna bakom produkterna? När ett gosedjur kostar 29kr! -ska vi inte fundera över om det möjligen är en liten människa bakom det här mjukdjuret som får lida för att vi konsumenter ständigt vill handla billigt. Det är dags att vi öppnar ögonen och ser vilka konsekvenser prisjakten får.

Det går till exempel inflation i antalet galor på TV, vi hyllar vardagshjältar, idrottshjältar och vi samlar in pengar till världens barn och människor på flykt och i nöd. Jag har självklart inget emot att driftiga personer tar initiativ till dessa galor och samlar in hissnande summor med pengar och jag har till och med tvingat mig till och tro på att ALLA dessa pengar kommer de drabbade tillgodo…

Tilde20Kristin20galabild-600x300

 

Men om vi istället för att döva vårt samvete genom att skänka pengar till olika galor titt som tätt, tillåter oss att vara kritiska när vi handlar så skulle det betyda att fler människor fick chans att kunna leva på sin lön i många av världens utvecklingsländer. Ett exempel på en av våra leverantör som ligger i framkant vad det gäller att ta socialt ansvar över hela produktionen är det danska företaget RICE Gå gärna in och läs mer om deras arbete.

 

Använd din makt som konsument och påverka dina vänner!
Jag anser att det är du som kund som har makten att förändra och förbättra genom att välja VAR du spenderar dina pengar. Om du har en vän som ständigt jagar billiga priser så tycker jag du ska lyfta dessa frågor. Boinkstore.com kommer aldrig vara den billigaste leksaksaffären på nätet, men heller inte den dyraste. Vi kommer alltid försöka erbjuda de bästa produkterna med den bästa kvalitén och den bästa servicen. Men att försöka kombinera det med ständig REA, kampanjer och fraktfritt är en omöjlig ekvation, det kan till och med mitt barnbarn räkna ut:)

Några av våra favoriter i butiken!
Några av våra favoriter i butiken!

 

Vi kommer alltid vara noga med valet av vårt sortiment och förlitar oss på våra noggrant utvalda leverantörer som kontrollerar hela produktionskedjan och som garanterar att våra leksaker är giftfria. Om du känner till något om de varumärken som vi representerar som du inte tycker överensstämmer med texten ovan så är du varmt välkommen att höra av dig till info@boinkstore.com 

Välkommen att handla i en nätbutik där du vet vad du får!

Kram från Leksakstanten

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.