Om Leksakstanten

Leksakstanten har funnits i över 17 år och har sedan starten riktat in sig på kvalitetsleksaker och lärande lek.

Mars 2015 bestämde sig grundaren Marie Öholm för att flytta sin fysiska butik i Bromma, bli en digital Leksakstant och erbjuda samma trygga köpupplevelse av roliga leksaker på nätet. I augusti 2017 köpte Jennifer Lundgren och Samir Benaissa Leksakstanten. Med tre egna små knattar är det av högsta vikt att vi kan stå bakom de leksaker vi säljer och att de är av hög kvalitet.

Det ska vara roligt och enkelt att handla leksaker och vi värnar om just den traditionella leken. Vår ambition är att inspirera med mängder av roliga och självklart giftfria leksaker som kan få barnen att glömma paddan och datorn en stund:)

Leksakstanten har många fantastiska leverantörer som regelbundet informerar om säkerhet och tillverkningsprocessen kring produkterna. Därför hittar du bara giftfria och godkända kvalitetsleksaker i vår nätbutik.

”Vi älskar nöjda kunder och vi kommer fortsätta erbjuda små och stora prylar som väcker pirret i magen, leklusten i hjärtat och springet i benen.
Kram från Leksakstanterna”

Vi brinner för leken och att hitta de leksaker som inspirerar barn till både lek och lärande. För det är just ur leken som våra barn utvecklas.

Här i bloggen kommer vi dela med oss av livet som ”Leksakstant”, tipsa om roliga leksaker för olika åldrar, roliga spel, roligt barnpyssel och mycket, mycket mer.

Kort och gott -Välkommen till en värld full av roligheter!

Följ gärna vår blogg:)

Kram från Leksakstanten med familj